Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Accessoris pel calçat, formes, pernitos, calçadors, sabates

Formes per sabates

FORMES

 
Les formes de fusta per sabates serveixen per allargar i eixamplar el calçat .
 
Les formes per sabates són sempre de fusta excepte les formes professionals que utilitzen els sabaters que aquestes són de ferro , les formes per sabates és un accessori que encaixa dins del calçat i la seva funció és eixamplar i allargar el calçat que desitgem perquè caminem còmodament sense patir de rascades ni de sentir- atapeït . Les formes de sabates porten també uns botons de plàstic que ens serveixen per a aquestes parts on la sabata ens causa ampolles , frecs , galindons o el senti ajustat o incòmode una forma de fusta per sabates ens serveix per al calçat esquerre i el dret . Sempre que fiquem una sabata a una forma cal aplicar dins i fora de la sabata delatador especial per a calçat i llegir bé les instruccions per a un correcte ús de la forma.
 
Mode d'Ajust
Allargar les seves sabates
1 . Doneu voltes a la rosca rodona de plàstic per adaptar la peça de fusta a la part de darrere de la sabata . Un cop ajustat la sabata dele a la rosca a poc a poc i en intervals de
20 minuts aplicant el dilatador especial per a calçat fins a aconseguir el llarg desitjat .
 
Eixamplar les seves sabates
.1 . Per eixamplar les seves sabates per la part de davant de girar el cigonyal de metall a intervals similars a la peça d'allargar 20 minuts fins a ajustar l'ample desitjat i sense oblidar d'aplicar el dilatador especial per a calçat
 
Roces o molèsties en alguna zona del peu
Si té frecs o molèsties en alguna zona del peu que vol reforçar , utilitzeu els botons de plàstic en aquestes parts on la sabata li causi ampolles , frecs , galindons o el senti ajustat o incòmode

Nota important
Abans de posar la forma a la sabata posi dilatador especial per
calçat a la zona a tractar per l'interior i exterior

formes sabates
forma, formes, forma sabates, formes sabates, forma per a les sabates, formes per a les sabates, forma de fusta, formes de fusta, forma dasco, formes dasco, forma per allargar, formes per allargar, forma per eixamplar, formes per eixamplar, forma per eixamplar sabates, formes per eixamplar, formes per eixamplar sabates, forma per eixamplar sabates

pernitos

Pernitos

 
Pernitos és un accessori per al calçat que s'introdueix a l'interior d'una sabata per preservar la seva forma ..
Els pernitos és un accessori per a sabates que pot ser de fusta , plàstic o escuma que imita les dimensions i perfil d'un peu humà .
 
Perxa per les seves sabates .
Vostè penja les seves camises en un penjador ? Doncs seves sabates ha de posar en un pernito per a la seva perfecta cura .
Amb els pernitos seves sabates sempre estan en perfecte estat. L'ideal seria que després d'un llarg dia amb les sabates posi les sabates en un pernito per suavitzar les arrugues per al desafiament del dia.

Tipus de pernitos
Els pernitos ha de moltes formes i de diferents materials anem desgranant parts per parts
1 . els pernitos hi pernitos per a sabates d'home i pernitos per a sabates de dona.
 
Pernitos per a sabates d'home
1. Pernitos de plàstic ideal pel seu poc pes i poder-lo portar per anar de viatge .
2. Pernitos de fusta de faig aquesta fabricat amb fusta de faig perquè el pernito absorbeixi la humitat de la sabata i al dia següent ho trobi fresc i sec .
3. Pernitos de fusta de cedre vermell natural tens unes qualitats essencials per cuidar al màxim les seves sabates , deixant que respiri , absorbint la humitat de la sabata i desprenent una agradable olor a frescor gràcies als olis del cedre i alhora elimina les arnes cuidant al màxim la seva sabata i d'aquesta manera fem dues funcions .
- Eliminar humitat , olors i arnes .
- Deixar el nostre sabata en perfecte estat.

Pernitos per a sabates de dona
Els pernitos de dona ha de diferents materials i formes
1. Pernitos fabricats d'escuma especial per absorbir la humitat .
2. Pernitos de plàstic ideal pel seu poc pes per endur de viatge .
3. Pernitos de fusta de faig de diferents forma per encaixar perfectament depenent de la sabata.

Estovar sabates

Estovar sabates

Estovar sabates, esprai dilatador sabates. Flexibilitza la pell de la sabata permetent que s'adapti perfectament al peu. Elimina pressions i amb això evita el dolor. Per a l'interior del calçat de pell, pell sintètica, davant, nubuck, tèxtil i lona. Format en aerosol
 

Estovar sabates noves

Estovar sabates noves de vegades ens preguntem "com estovar sabates noves". Les sabates noves solen provocar mal de peus és un dels majors problemes que tenim quan comprem un calçat nou és l'adaptació que ha de patir tant el peu a la sabata, com viceversa.
Per estovar sabates noves de pell, pell sintètica, davant, Nubuk, tèxtil i lona. i adaptar-los a la forma dels nostres peus hi ha mètodes més o menys curiosos casolans. Un dels més utilitzats és amarar la sabata en alcohol amb un cotó, un altre podria ser introduir el calçat en una bossa i congelar el 24/48 hores, tots ells remeis casolans que no és veritat que posen els nostres sabates en un veritable risc, més si es tracta de calçat de davant o Nubuk, de cuir d'alta qualitat, xarol o setí, creant deformitats en el material, esquerdes, o trencaments en les costures. La manera adequada per estovar sabates des d'dilatador de calçat, Flexibilitza la pell de la sabata permetent que s'adapti perfectament al peu. Elimina pressions i amb això evita el dolor. Per a l'interior del calçat de pell, pell sintètica, davant, nubuck, tèxtil i lona, Estovar sabates noves o estovar sabates que ens fan mal quan ens els posem.
 

Com estovar les sabates

En aquest apartat explicarem com estovar unes sabates o eixamplar qualsevol tipus de sabates, botes, botins, sabatilles d'esport o de muntanya, que ens provoquen dolor als peus, en Todoparaelcalzadoonline, el recomanem és anticipar-se al possible dolor per evitar fins i tot butllofes o rascades.
L'ideal és anar emmotllant les sabates a les formes dels nostres peus amb una mica de temps ... amb paciència i amb la utilització d'un dilatador per a calçat aquest producte ens el que no fa és estovar sabates o sigui flexibilitzar la pell de la sabata per poder facilitar aquesta adaptació .
A la tarda, oa la nit, en tornar de la feina i quan els nostres peus estan més inflats, ens calcem les sabates noves durant, diguem 30 minuts.
Només has de vaporitzar una mica de producte per l'interior del calçat i calzártelo seguida i caminar amb ells durant uns minuts perquè s'adapti al pie.Tambien el que es pot fer a l'hora d'estovar sabates és posar el dilatador en el moment que ens posarem les sabates amb això el que aconseguim que la sabata s'adapti al nostre peu i no ens faci mal.
 

Estovar sabates

L'adaptador-dilatador per al calçat és un article per estovar sabates que eixampla i suavitza el cuir aconseguint que la sabata arribi a adaptar còmodament al peu, indicat per a tot tipus de cuir, ant o nubuck. Per ser un producte incolor, no cal témer per si deixés taques o cèrcols una vegada aplicat. No produeix cap olor, és molt fresc i no és perillós per a la nostra pell.
Estovar sabates see servir sobre tot tipus de sabata de cuir, ant i nubuck, sabatilles d'esport o botes de muntanya.
S'ha d'utilitzar en una sabata net. Recomanant com és habitual seguir les instruccions d'ús del producte de la fitxa tècnica.
Si el resultat no és el desitjat després d'haver realitzat un cop l'operació, es pot tornar a repetir la mateixa fins a aconseguir una perfecta adaptació. Encara que la forma més fàcil per evitar aquests problemes a part d'utilitzar l'adaptador-dilatador per al calçat és tenir una forma a casa i eixamplar i allargar i el problema desapareixerà ràpidament ja que amb una forma ens val per a tots les sabates i amb la mateixa horama de sabates ens serveix per eixamplar i allargar els dos sabates tant el dret com l'esquerre i estovar sabates de tot tipus.

Spray dilatador per estovar sabates
Todo para el calzado online
c/ Manresa, 7 baixos
08250 - Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) 
659 84 37 44
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 1830555
Gràcies per visitar la nostra botiga!

Explora pel nostre web i si tens alguna pregunta pots pasar per l'apartat de Contacte clicant aquí ara! Si pel contrari vols suggerirnos quelcom també ho pots fer a l'apartat de Contacte , en pocs dies rebràs una resposta.

Pagament segur amb paypal paypal